banne1r04

Kayu super bass USB Bluetooth 2.0CH stereo audio sora Hi-Fi hifi rak buku spiker (BT-106)

Pedaran pondok:

Parameter produk

Suplai kakuatan: AC110V ~ 240V 50-60Hz

Unit Supir: 4 ″ x2 + 1 ″ x2

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Kaluaran Kaluaran: 60W

Respon Frékuénsi: 60Hz ~ 20KHz

Ukuran produk: W160xD220xH275MM

Fungsi: Bluetooth / AUX IN / Optical / AUX OUT / USB


Detil Produk

Tanda Produk

• 1XAUX INPUT - Sambungan anu merenah pikeun alat naon waé anu gaduh kaluaran headphone 3,5mm atanapi kaluaran RCA dual.

• Vérsi Bluetooth- Gampang nyambungkeun alat ngalangkungan Bluetooth pikeun mikaresep musik anu saé.

• Musik USB Input-Puter ngalangkungan alat USB.

• Kualitas Sora STUDIO - Baranahan sora alam tina tweeter kubah sutra 13mm sareng unit jangkauan 4 inci.

• CLASSIC WOOD FINISH - Kualitas luhur kai MDF ngawangun bérés sareng kai pangaruh vinil salaku pujian anu hadé pikeun hiasan bumi naon waé.

 

Kinerja dipercaya

Pembicara rak buku BT-106 anu dikombinasikeun parantos ngahijikeun tampilan retro sareng raos kualitas audio modéren. Upami anjeun milari spiker rak buku anu terjangkau sareng serbaguna kalayan sora anu teu kompromisér BT-106 pembuka rak buku mangrupikeun sistem spiker 2.0-anjeun. Nampilkeun supir bass 4 inci sareng port refleks bass anu dikalibrasi, sistem pembicara rak buku ieu nganteurkeun catetan bass anu mantap, beunghar anu pinuh ku ayana sareng jero. Produksi sora satia sareng kinerja BT-106 mangrupikeun impian audiofil. Kaseueuran palanggan Edifier nganggo spiker rak buku Powered BT-106 urang pikeun nyambungkeun turntables na pikeun pangalaman audio pangsaéna. Ngarasakeun vinil klasik anjeun bari resep kana kamajuan téknologi audio modéren.

 

Kontrol Anu Tepat

Personalisasi pangalaman ngadangukeun anjeun nganggo bass, treble sareng volume dail dina spiker rak buku aktip. Sora kualitas anu dihasilkeun mangrupikeun pembicara rak buku ieu nganteurkeun midrange booming anu pas anu ngaganggu para resensi. A kadali jarak jauh gunana ukuranana ci dilebetkeun. Anjeun tiasa nyetél polumeu sareng nyetél spéker pikeun bisu nalika diperyogikeun bari henteu kedah ngahontal spéker; kakuatan sareng kasampurnaan dina ujung jari anjeun. Edifier R1280T hadir sareng kontrol nada internal di sisi spiker aktip. Gumantung kana karesep anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun treble sareng bass tina -6 dugi ka +6 db. Kontrol volume digital sacara otomatis disetél ka tingkat anu raoseun unggal waktos panyaturna dihurungkeun.

 

Masukan Dual RCA

Spéker rak buku anu nganggo BT-106 ngamungkinkeun anjeun nyambung kana sababaraha alat audio nganggo input RCA dual. Ku ningali panel tukang anjeun tiasa sacara gampang nyebatkeun salah sahiji ieu nyaéta spéker pasip sareng salah saurang spéker anu aktip. Spéker aktif ngagaduhan dua input anu aya di tukang. Input ieu sampurna pikeun sambungan RCA ka RCA atanapi RCA ka AUX. Sambungkeun aranjeunna kana PC, laptop, tablet, telepon atanapi pamuter rékaman. Spéker saling sambung ngalangkungan kabel spéker anu biasa. Rupa-rupa kabel anu disertakeun mastikeun yén palanggan kami ngaraoskeun musikna tina kaseueuran alat anu langsung kaluar tina kotak.

Wooden super bass USB bluetooth 2.0CH stereo audio sound Hi-Fi hifi bookshelf speaker

BT-106-1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami