banne1r04

2021 Bar Sora Anyar kalayan Subwoofer Terpasang, Bluetooth, sareng Alexa Voice Control Built-In (SP-620E (S100))

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Pasokan listrik: 18V, 2-4A

Unit Supir: 4 ″ × 2 + 2 ″ × 2

lmpedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Kaluaran Kaluaran: 60W

Tanggapan Frékuénsi: 60Hz-20KHz

Ukuran produk: W890 × D125 × H82MM

Fungsi: AUXIN * 2 / OPTICAL / ARC / USB / Bluetooth

WIFI sareng Amazon's Alexa Voice, tampilan OLED


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Key

Soundbar kalayan Amazon's Alexa Voice Service sareng Bluetooth.

1. Gratis aplikasi kanggo fungsi WIFI kalebet.

2. Dukung sareng Spotify> Amazon Music 、 Deezer 、 iHeartRadio 、 TIDAL> Napster (Rhapsody) 、 vTuner 、 Qobuz> Radio.de 、 Tuneln jsb.

S100-1

S100-2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami