banne1r04

2020 Kadatangan Anyar Mini Soundbar pikeun Home Theatre Bluetooth Speaker Portable Mini Soundbar sareng lampu RGB (600X-25B)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Pasokan listrik: USB / 5V, 2A

Unit Supir: 40mm "× 2

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥85db

THD: ≤0.8 %

Kakuatan Kaluaran: 6W

Respon Frékuénsi: 120Hz ~ 20KHz

Ukuran produk: W400 × D54 × H65MM

Fungsi: tampilan AUXIN / Bluetooth / RGB Light / Waktos


Detil Produk

Tanda Produk

• Sora stéréo anu kuat: Bar sora Sound Ey PC ngarangkep kamahéran Audio ku driver anu sanésna disetél kalayan 10W anu hadé pikeun hirup pikeun pangalaman Audio anu dinamis sacara fantastis.

• Lampu RGB sregep: ​​cahaya RGB warna-warni ningkatkeun kinerja midangkeun, Gampang ngahurungkeun / mareuman lampu atanapi ngaganti modeu warna ku tombol di luhur.

• Konéktipitas anu teu upaya: Sambungan nirkabel ka alat anu diaktipkeun Bluetooth ngalangkungan Bluetooth 5.0 & Sambungan kabel kana alat sanés ngalangkungan kabel aux 3,5 mm.

• Ukuran mini: spéker komputer anu kompak nyaéta cekap cekap pikeun calik di handapeun monitor pikeun ngahémat rohangan & ngajantenkeun méja anjeun teu kabebas.

• Serbaguna unik: timer built-in ngamungkinkeun anjeun ngarekam sési kaulinan, Colokkeun headphone kabel anjeun ngalangkungan port 3.5mm aux ka buruan sapeupeuting bari henteu ngaganggu batur.

600X-25B3

600X-25B1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami