banne1r04

Soundbar mini Bluetooth soundbar musik mobil mini speaker home soundbars pikeun laptop komputer (SP-600X-12)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Pasokan listrik: USB / 5V, 2A

Unit Supir: 2 ″ × 2

lmpedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Kaluaran Kaluaran: 10W

Respon Frékuénsi: 80Hz ~ 20KHz

Ukuran produk: W608 × D67 × H68MM

Fungsi: AUX IN / AUX MIC OUT / USB Kaulinan headphone jack / Bluetooth


Detil Produk

Tanda Produk

600X-12-2

600X-12-4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami