banne1r04

Warta

  • Kumaha Konéksi Gawé pikeun Bar Sora?

    Nalika milih palang sora, pastikeun anjeun milih anu nganggo sambungan anu pas pikeun TV sareng komponén sanés. Aya dua cara dasar pikeun ngahubungkeun batang sora ka sistem anjeun. Cara anu paling umum nyaéta ngagunakeun TV anjeun salaku hub saklar: anjeun nyambungkeun pamuter Blu-ray anjeun, kabel o ...
    Maca deui
  • Naha Bar Sora Gawé Pikeun Musik?

    Kalayan popularitas putereun musik nirkabel, henteu heran yén seueur bar sora ayeuna nawiskeun kamampuan éta. Bluetooth® built-in ngamungkinkeun anjeun ngalirkeun musik kalayan gampang tina telepon pinter, tablet, atanapi komputer anu sanggup ku Bluetooth. Gawe sareng musik anu disimpen dina telepon anjeun ...
    Maca deui
  • Sora stéréo atanapi Sakuliling?

    Perlu diulang yén palang sora naon waé bakal disada langkung saé tibatan TV anjeun. Bar sora dasar condong jadi desain stéréo anu nyababkeun inpormasi audio kanal sareng kénca anu sami sareng TV anjeun. Tapi aranjeunna disada langkung ageung berkat speaker anu langkung ageung dikuatkeun ku ampl ...
    Maca deui
  • Sora Bar atanapi Basis Sora?

    Sajauh ieu, urang parantos nyarioskeun palang sora anu leres-leres ngagaduhan bentuk anu panjang sareng ipis dina bar. Tapi aya deui jinis sanésna: palang sora gaya-platform, ogé kadang-kadang disebat dasar sora. Desain anu lega sareng profil handap ieu aya dina handapeun TV anjeun sareng ngadukungna. Basis sora gaduh s ...
    Maca deui
  • Kumaha upami Subwoofer pikeun Bar Sora Kuring?

    Upami anjeun pikir anjeun tiasa hoyong palang sora kalayan subwoofer anu ngiringan, éta tiasa ngawatesan pilihan panempatan anjeun sakedik, tapi sigana kirang ti anu anjeun ngarepkeun. Éta sabab ampir sadayana subwoofer ieu nirkabel. Nyaéta, aranjeunna nampi sinyal audio sacara nirkabel ti ...
    Maca deui
  • Dimana anjeun ngarencanakeun nempatkeun palang sora anjeun?

    Nyaho dimana anjeun badé nempatkeun palang sora anjeun bakal langsung nyederhanakeun kaputusan anjeun sareng ngahususkeun pilihan anjeun. Aya dua pilihan dasar. Upami TV anjeun ngagantung dina témbok anjeun tiasa masang palang sora di handapeunana pikeun tampilan anu rapih, teu rapi. Upami anjeun badé ...
    Maca deui
  • Naha Abdi peryogi Bar Sora?

    Bar sora parantos ngabeledug dina popularitas taun-taun ayeuna, sareng jumlah modélna ogé ngabeledug. Janten kami parantos nyumponan pituduh mésér ieu pikeun ngabantosan anjeun gancang terang naon rasa palang sora anu paling cocog pikeun anjeun. Bar sora mangrupikeun sistem panyatur sadaya-dina-hiji ...
    Maca deui
  • Naon ari Bar Sora?

    Bar sora ngagaduhan TVna dina panel datar ... sahenteuna dugi ka sababaraha batas. Pasti, layar ceking éta ngahasilkeun gambar anu jelas-jelas. Tapi anu leutik, speaker bawaanna bahkan henteu tiasa ngaréproduksi dialog sacara jelas, langkung-langkung nganteurkeun ledakan anu ngayakinkeun, kacilakaan mobil sareng sadayana ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2