banne1r04

Pabrik Cina borong Super 2.0 Channel Home Theatre BT5.0 3D Hifi Bass Sound TV Soundbar (SP-614)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Pasokan listrik: DC, 18V / 2A

Unit Supir: 2,25 ″ x4

Kakuatan Kaluaran: 40W

Tanggapan Frékuénsi: 60Hz-20KHz

Impedansi: 4Ω

THD: <0.8%

SNR: ≥95db

Ukuran produk: W860 × D70 × H70MM

Fungsi: Bluetooth / ARC / Optical / AUX / RCA / USB


Detil Produk

Tanda Produk

SOUNDBAR DENGAN SUBWOOFER:

Catu daya: AC110V ~ 240V 50 / 60Hz, DC18V, 4A

Unit Supir: 2,25 ″ x4 + 5.5 ″ Kaluaran Kaluaran: 80W

Respon frékuénsi: 30Hz-20KHz

Impedansi: 4Ω

THD: ≤0.8%

SNR: ≥95db

Ukuran Sora: W860x70x70MM

Ukuran Subowoofer: W265x210x230MM

Fuction: ARC / Bluetooth / Optical / USB / AUX

 

• PANGALAMAN TEATER HÉRÉMÉRAL & IMÉMERIF - Kalayan ditingkatkeun 34 inci panjangna, handapeun jangkungna 2,5 inci, desain hideung hideung matte, palang sora TV nganteurkeun pangalaman bioskop bumi anjeun anu elegan. Dua supir jarak menengah 6 inci, tweeter 1 inci, sareng téknologi Power Bass ekslusif nyumbang kana low low frequency sareng 110dB sora anu jelas. Éta ogé direkayasa pikeun dua sisi palabuhan refleks bass simétris, kalayan bass anu langkung jero sareng kakuatan anu langkung. Kadéngé sorana, rasakeun bédana!

• BLUETOOTH 5.0 & DSP TRANSMISI PALING STABLE - Bar sora pang anyarna urang ngadopsi téknologi Bluetooth 5.0 & DSP pikeun mastikeun kagancangan transmisi panggancangna, sareng konéktipitas stabil dugi ka 50 ft kalayan konsumsi rendah. Kalayan fitur Bluetooth 5.0 anu énggal, anjeun tiasa maénkeun musik karesep anjeun dimana waé. Supados langkung merenah, kami nambihan tombol Bluetooth dina badan palang sora anu ngamungkinkeun anjeun masangkeun alat anjeun kalayan gampang.

• Optimalkeun hiburan sareng mode sora anu béda - Musik, Pilem, modeu Normal nyaluyukeun ku ngagunakeun remot anu kalebet. Dina modeu Pilem, ngarobah pilem biasa janten pangalaman bioskop luar biasa. Tambahkeun kajelasan tambahan sareng merdu kana daptar puter anjeun dina modeu Musik. Dina modeu normal, insinyur Eyin pikeun nekenkeun sora soanten manusa sahingga anjeun tiasa nuturkeun carita. Volume sareng kakuatan tambahan cocog ayana di sisi palang sora.

• BERBAGAI HUBUNGAN INPUT JEUNG GAMPANG SUSUN - Bar sora 2.0 TV urang ngadukung sababaraha pilihan kabel kalebet HDMI ARC, Optical, AUX input, sareng USB anu cocog sareng TV, proyektor, komputer, pamuter Blu-ray, tablet, XBOX, PS4, Amplifier, sareng Tambih deui. Kantun pastikeun setting audio TV anjeun ka PCM kanggo modeu optik sateuacan dianggo. Ayeuna, kabel optik premium 5 ft sareng kabel RCA 5 ft kalebet kana paket.

• WALL MOUNTABLE & INVESTASI ANU SADAYANA JAMINAN - Desain ultra-langsing bilah sora cocog sareng merenah dina TV ukuranana atanapi tiasa gampang dipasang dina témbok kalayan braket dipasang. HARANSI DUKUNG HIRUP. Unggal bar sora Eyin bakal ngalangkungan prosés tés kualitas anu saé sateuacan ngirim.

SP-614-2

SP-614-3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami