banne1r04

Cina 3d 2.1 2.0 Tembok Hanging Home Theatre System Bluetooth Wireless Tv Sound Bar Soundbar (SP-615 kalayan subwoofer)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Catu daya: AC1 10V ~ 240V 50 / 60Hz, DC18V, 4A

Unit Supir: 2,5 ″ × 4 + 1,5 ″ × 2 + 6,5 ″

Kaluaran Kaluaran: 100W

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Tanggapan Frékuénsi: 30Hz-20KHz

Ukuran produk: Soundbar: W954 × D92 × H65MM

Subwoofer: W4 50 × D323 × H465MM.

Fungsi: ARC / Bluetooth / AUX / Optical


Detil Produk

Tanda Produk

• Audio Kagumkeun: Opat supir ranger lengkep masihan éksékusi anu endah dina sora low-recurrence. Dua supir pinset pilem sutra masihan jelas sora unik sareng HiFi (High-Fidelity) proliferasi. Dua port bass Reflex ningkatkeun bass anu langkung beunghar sareng langkung jero.

• Pilihan Sora Beragam: Teknologi ngaluyukeun sora anu dipaténkeun pikeun sora anu jelas, jelas dina modeu Dialog, bahkan dina jilid anu handap. Modeu pilem nyandak anjeun pangalaman pilem téater bumi anu hadé anu ningkatkeun.

• Konéktipitas serbaguna: Nyambungkeun seamless ka gadget anjeun sareng Bluetooth 5.0 dugi ka 33 ft / 10 m, ngamungkinkeun anjeun ngaraosan audio anu saé sareng kaleungitan kabel atanapi nyambungkeun sambungan kabel kalebet input ARC / optik / Aux, naon deui, kabel optik / RCA anu disayogikeun .

• Dirancang pikeun nyocogkeun ka bumi anjeun: Elegan, Palasik Sora Abrasive Sora Bar, lawon rami Upscale, desain Industrial anu wijaksana sareng minimalis linggih di harmoni sareng lingkungan anjeun. 

SP-615-3

SP-615-4

SP-615-5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami