banne1r04

Sora Suara TV Bluetooth Best Wireless Wireless Bluetooth sareng subwoofer internal, MaxxBass DSP 3D Surround Sound bar (SP-607)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Suplai Daya: AC110V ~ 240V 50 / 60Hz, DC18V, 2A

Unit Supir: 2,5 ″ × 2 + 1,5 ″ × 2

Kakuatan Kaluaran: 40W

Tanggapan Frékuénsi: 60Hz-20KHz

lmpedansi: 4Ω

THD: <0.8%

SNR: ≤95db

Ukuran produk: Sora bar: W800 × D70 × H80MM

Fungsi: Bluetooth / ARC / Optical / AUX / RCA / USB


Detil Produk

Tanda Produk

• Bar Sora Kuat: built-in 4x 15w speaker jangkauan lengkep sareng supir tweeter 2x 10w, total 80w, tiasa ngahasilkeun audio éksténsif 100dB sareng sora anu jelas-jelas.

• Sambungan kabel sareng Nirkabel: Bluetooth 5.0 kanggo alat pinter anjeun, jangkauan nirkabel ngahontal 10m / 33ft; sambungan kabel kalebet AUX, optik sareng USB, cocog pikeun TV 32 ″ atanapi saluhureuna, PS4, proyektor, PC, DVD sareng sajabana.

• Téknologi DSP: dirancang sareng Téhnologi DSP pikeun kajelasan sareng presisi anu luar biasa, éta bakal ngajantenkeun pangalaman teater bumi anu hadé, pilem pangrojong, musik, sareng mode sora normal, sareng bass sareng treble tiasa diatur.

• Langkung Fitur: tombol control sareng remote control (henteu cocog sareng TV remote atanapi universal universal); dipasang kit, anjeun tiasa pasang dina témbok soundbar 34 inci, cocog pikeun 34 ″ atanapi saluhureun TV kalebet ampir sadaya TV.

2.0 saluran sora bar SP-607 kalayan supir 6x, total 80w, kaluaran bass jero sareng 100dB sora anu jembar sareng jernih, terasrasakeun pangalaman audio bumi anu dinamis kalayan sora sakuliling. Chip DSP internal, pilem dukungan, musik sareng mode sora normal, sareng bass sareng treble tiasa diatur. Desain témbok dipasang, dipasang kit, anjeun tiasa dipasang dina témbok. SP-607 soundbar ngadukung nirkabel Bluetooth, optik, AUX sareng input USB, cocog sareng DVD, PS4, smartphone, tablet, proyektor, sareng TV.

 

Téhnologi DSP

Sistem sora sakulilingna didesain sareng Téhnologi DSP pikeun kajelasan sareng presisi anu luar biasa, éta bakal ngajantenkeun pangalaman teater bumi anu hadé, naon deui, bass sareng treble tiasa diatur, ngadukung pilem, musik, sareng mode sora normal:
• Pilem: ngahasilkeun sakuliling pilem anjeun
• Musik: mawa bass anu kuat pikeun musik anjeun
• Biasa: cocog pikeun acara TV, hayu anjeun nguping unggal kecap tina berita

 

Bar Sora 34-Inci anu kuat

• Bar sora Bluetooth TV nirkabel 34-Inci, cocog pikeun 32 ″ atanapi saluhureun TV kaasup Samsung, Vizio, TCL, LG, Sharp, Philips, Sony, Toshiba, Scepter, ELEMENT sareng ampir sadaya TV di pasar.
• Kuat 80W, built-in 4x 2.5 ″ speaker jangkauan lengkep sareng 2x 2 ″ panyatur tweeter, kaluaran sora sakuliling 100dB di kamar anjeun
• Kit gunung sayogi, anjeun tiasa dipasang dina témbok.

SP-607 (7)

SP-607 (6)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami