banne1r04

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen Eyin Technology co., Ltd. didirikeun taun 2008, pabrik sora Sound bar anu lokasina di Shenzhen, Cina. Kami gaduh langkung ti 100 karyawan, sakitar 5000 méter pasagi ruang produksi.

Kami fokus kana ngarancang, ngembangkeun sareng ngahasilkeun Sound bar, spéker multimedia sareng mini speaker. Produk rentang kakuatan kaluaran RMS nyaéta ti 5W dugi ka 200W sareng saluhureuna. Produk kami nyaéta CE, ngahontal ROHS, LVD & EMC, ERP, FCC, KC, BQB Certified sareng pabrik kami nyaéta ISO sareng BSCI Certified.

Naha Pilih Kami

Kami gaduh bengkel standar, sadaya alat canggih, tim R&D propésional, sareng sistem kontrol kualitas anu hadé pikeun mastikeun kualitas produk sareng pangiriman gancang. Di sagigireun éta, urang tetep ngembangkeun produk unik, mode sareng kalapa urang sorangan, bakal aya 5 atanapi 6 modél produk énggal pikeun pasar global unggal taun.

Kusabab ngadegna, urang salawasna nempatkeun kualitas sareng reputasi dina posisi anu paling penting pikeun mingpin urang maju. kami nyayogikeun produk anu saé pikeun pasangan kami. kami parantos parantos hubungan bisnis ramah sareng klien di Éropa, AS, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia.

Kami ngabagéakeun pisan sadaya panilitian pandang ti bumi sareng luar negeri pikeun gawé bareng kami, sareng ngarepkeun susuratan anjeun.

Sertipikat