banne1r04

2020 Desain unik Multi-fungsi mini soundbar sareng Bluetooth nirkabel pikeun TV latop bumi sareng AUX (SP-617)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Pasokan listrik: USB 5V 2A

Unit Supir: 2 ″ × 2

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥95db
THD: ≤0.8 %
Kaluaran Kaluaran: 10W
Tanggapan Frékuénsi: 80Hz-20KHz
Ukuran produk: W600 × D75 × H70MM
Fungsi: AUXIN / Bluetooth / AUX OUT / MIC OUT
Jack Kaulinan headphone USB

Detil Produk

Tanda Produk

Jack Kaulinan headphone USB

• Desain High-End: Panjang 28 inci tina palang sora ieu nyayogikeun kombinasi anu sampurna pikeun alat putereun bumi anjeun, khususna pikeun TV. Dibangun dina 3-Inci driver anu diimpor sareng canggih lengkep; supir dual-sénsitip pilem sénsitip séksi séksi tinggi, tabung refleks bass pengolah kostum

• Bluetooth 5. 0: Dilengkepan téknologi Bluetooth canggih 5. 0, pendak sareng sambungan nirkabel jarak jauh (33 suku).

• Multi-Mode Connection: Fungsi panggunaan dobel antara sambungan nirkabel sareng kawat. Kalebet Bluetooth, RCA, OPTICAL, sareng USB.

• Téhnologi DSP: hayu anjeun ngaraosan pangalaman téater bumi anu hadé, ngadukung 3 modeu sora kalebet pilem, normal, musik anu ngajantenkeun pangalaman pangrungu anu béda-béda.

Modeu pilem nyayogikeun sora anu langkung banter sareng bass kakuatan dina pilem. Biasa nyayogikeun kecap anu garing sareng jelas dina acara TV.

SP617-2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami