banne1r04

2020 Desain Anyar Kualitas Tinggi Sora Bar Speaker Karaoke Home Theatre System Speaker Wireless soundbar (SP-620D)

Pedaran pondok:

Parameter Produk

Pasokan listrik: AC110-240V 50 / 60Hz

Unit Supir: 4 ″ x4 + 1,5 ″ x2

lmpedansi: 4Ω

SNR: ≥295db

THD: ≤0.8%

Kakuatan Kaluaran: 80W

Respon Frékuénsi: 20Hz ~ 20KHz

Ukuran produk: W950 × D125 × H85MM

Fungsi: Bluetooth / AUX In / lncelligent Voice Song System pamundut / Android System / Wirless MIC


Detil Produk

Tanda Produk

620D_1

620D_2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami